Vilken helg! (27-29mars!)

Oj oj oj säger jag bara! Den här helgen har varit helt galen!

Fredag (27mars)

I fredags så var det fest hos mig. Men det återkommer jag till, tänkte berätta om min fredag först.
I fredags så gick jag upp som vanligt och käkade som vanligt min macka med tre skinkbitar på med oboy till som dryck. Fixade senare iordning mig för att sen dra vidare och lämna pappa på jobbet och fortsätta resan emot skolan. När jag väl kom till skolan så bytte jag om och började tvätta rent dörren som jag skulle måla. Men efter att jag hade tvättat rent och slipat av den så hjälpte jag LIsa med att möblera klassrummet som hon hade gjort klart. När klockan blev 11:00 så packade vi ihop och gjorde rent alla penslar och rollar. Sen sa vi hej då till alla och sen åkte jag och älsklingen ner på stan och kollade efter lite kläder. Jag hittade ett par shorts som jag tänkte jag skulle ha på kvällen. Efter det så fortsatte vi våran resa till Hälla, där hade vi lagt undan kläder så vi gick in på JC och betalade kläderna. Vi stressade sen hem till pappa och medans Mange gjorde iordning mat så packade jag ihop mina kläder. Efter det så stressade vi hem till mammsen min och gick in och duschade och sen efter det var det bara att klä på sig mjukis byxor och tjock tröja för att sen stressa och hämta pappa på jobbet för att han sen skulle köra tillbaka oss hem till mamma. Mycket stressande var det!

När vi kom hem så var maten klar så vi satte oss och åt i lugn och ro. Vi fixade sen iordning oss för att vara klara innan folket skulle komma. Jag tog min första drink och shot vid fem och sen fortsatte jag mitt drickande i full fart. Manges kompisar Jocke och Miche kom hit vid halv sju och sen kom resten av folket hit vid sju. Riktigt kul att alla kunde komma. vissa av folket kom runt 9. Tyvärr så kunde jag inte säga hej till dem, då jag hade deckat inne på toaletten 20:50. Älsklingen satt med mig inne på toaletten hela tiden. Sen frågade han mig hur jag mådde och då hade jag svarat: sådär. Sen hade han frågat om jag behövde spy och då hade jag svarat: Ja och sen efter att jag hade sagt ja så kom allting upp. Riktigt skönt och få upp allt för efter det mådde jag mycket bättre. Men jag stannade kvar en stund till där inne för att lugna ner mig och sen kom Emelie och Agnes in så satt vi och pratade lite. Efter det så gick vi ut och festen fortsatte, ja fortsatte dricka, jag drack dock vatten. Dem sista gästerna åkte hem vid halv två. Men jag tyckte i alla fall att vi hade riktigt kul och jag hoppas att dem som var här även hade det roligt. =)

Lördag (28mars)

Älsklingen och jag gick upp vid nio och käkade frukost med Emelie som också var uppe. När vi sitter och äter så kommer Crille (min lillebror) ner och går in på toaletten och det ända man hör är när han spyr. Inget vidare ljud att höra när man äter frukost. Men jag gick till honom och frågade hur det var med honom men han kunde inte riktigt svara eftersom att han fortsatte att spy, så jag stängde till dörren och gick och fortsatte att äta frukost. När han hade spytt klart så kom han in i köket och sa: "Jag ska inte vara hemma på Valborg!" Sen gick han upp och la sig igen. Jag, Mange och Emelie kunde bara skratta åt honom. Efter frukosten så satte vi oss och kollade på tv. Sen när klockan blev runt tolv så åkte Emelie hem så då passade jag på att börja städa eftersom att jag inte visste när mamma skulle komma hem. Det var tack och lov inte så mycket att städa. Dammsög i alla rum och sen vaskade jag överallt och sen var det klart. Det var jätte skönt att det fanns folk som hjälpte till och städade redan i fredags. Och ett speciellt tack till Matilda Asp som vaskade bort spyan från golvet.
Efter att jag hade städat klart så la sig jag och älsklingen i soffan vid datorn och kollade på film. Sen tror jag att vi somnade. Jag sov den mesta av tiden av dagen i alla fall. Sen vid halv nio så släckte vi ner all el i huset och satte oss och åt med värme ljus som lyse, eftersom att det var Earth hour. Efter maten så la vi oss i soffan och bara mös men det slutade till slut med att vi sov. Sen är mamma kom hem igen efter att ha varit borta i en timme så sa hon åt oss att gå och sova så då gick vi och la oss i min säng och jag somnade på en gång.

Söndag (29mars)
Idag så har jag och älsklingen varit tillsammans i fyra månader. En helt underbar tid må jag säga och tror inte att den kommer sluta på ett bra tag. Älskar honom jätte mycket och kommer att fortsätta göra tills ödet skiljer oss åt!
Jag och älsklingen gick upp tio och åt frukost och sen satte vi oss i soffan och kollade på "Robinson" och "Let's dance". Sen skjutsade jag hem honom vid tre. Känns tomt utan honom men får ju träffa honom imorn hoppas jag. Tihii
Just ni sitter jag här och chattar lite med lite folk på msn medans jag väntar på att Emelie ska höra av sig och sen lyssnar på en jätte bra låt på youtube som min klasskompis Johan skickade till mig och tänkte dela med mig av den faktiskt för den får fem SSSSS av mig =)

Låten:
http://www.youtube.com/watch?v=d3_I6RUqGuI

Har inte så mycket att tillägga just nu om helgen men kanske kommer lite uppdateringar ikväll annars kommer det imorn =) Ha det så bra gott folk!

Torsdag (26 mars)

Idag är det torsdag, och torsdagar är riktigt bra faktiskt för då vet man att det är fredag dagen efter. Imorn är det inte vilken fredag som helst utan det är "party naked friday"!

Idag så vaknade jag helt klart på fel sida av sängen, var jätte irreterad när jag gick upp sen hjälpte det ju inte med att älsklingen och pappa drygade på. Men jag fixade iordning min skinkmacka och mitt te och satt i lugn och ro och åt min frukost. Gick sedan ner som vanligt i mitt rum och fixade iordning mig. Sen bar det av till pappas jobb och vidare emot skolan. När jag kom till skolan så träffade jag Lisa och vi avreagerade våra agritioner på varandra så till slut skrattade vi åt alltihopa.

Jag, Lisa och Hoff gick ut till förrådet och för att hämta ställningen, så att Hoff skulle kunna måla partiet vid bygghallen.
När vi hade hämtat ställningen så kom älsklingen ut ifrån sitt utvecklingssamtal och då säger hans handledare (Anne som jag är favorit hos tihi) "Vi har skrivit PGA dig på alla papper nu". Jag förstod ingenting av vad hon menade. Men sen förklarade hon att älsklingen hade förbättrat sig i alla ämnen och börjat vara mer på lektionerna sen i sen hösten. Och då tyckte hon att det berodde på att han hade blivit tillsammans med mig. Så i hans utvecklings papper så finns jag med tihiii Hon tyckte även att jag skulle ha varit med som målsman, men eftersom att jag också går i skolan och har lektioner att sköta så gjorde jag det istället och tror han klarade sig bra själv faktiskt.

Hoff och älsklingen försökte flera gånger att få ihop ställningen men det gick inge vidare, så då tyckte jag att det var dags att rycka in och visa hur det skulle gå till. Och efter bara några minuter så stod ställningen upp stadigt och bra. Efter att vi hade fått ihop den så bestämde vi oss för att ta rast och lunch. Så då åkte jag och Lisa hem till henne och åt våra matlådor. Vi satt även och pratade om en massa. Kändes skönt och prata med någon som har samma åsikt som en annan om saker och ting. När vi var klara så åkte vi tillbaka till skolan och kollade på våra arbeten och sen bytte vi om och började jobba. Jag målade klart hela korridorsväggen så imorgon ska jag börjar måla stolparna och dörrarna medans Hoff målar klart partiet vid bygghallen. Tror faktiskt¨att vi hinner klart till på onsdag nästa vecka. Och för hoppningsvis så går vi på lov redan på onsdag kväll. Vi har jobbat ikapp fler timmar så vi ska egentligen få vara lediga hela veckan. Men ju fler timmar vi jobbar ihop desto mindre timmar behöver vi jobba som lärlingar när vi väl tagit studenten och fått jobb. Vilket är väldigt positivt, men när man har jobbat hårt så känner man också att man förtjänar lite ledighet. Speciellt när man enligt schemat är ledig på måndagar men ändå går till skolan och jobbar för att få timmarna att öka.
När jag hade målat klart korridorsväggen så gick jag till Kjell och pratade lite och sen bestämde vi att jag fick plocka ihop mina grejer och sluta för dagen. Kändes skönt att få sluta tidigt när vädret var så bra som det var idag.

Jag och älsklingen åkte hem till mig och hämtade lite pengar sen fortsatte vi vår resa till Hälla. Vi gick runt och kollade på kläder och jag hittade en massa fint. Tyvärr så räcker inte pengarna till eftersom att jag ska börja leva mitt ekonomiska liv. Så att jag kan köpa en bil snart. Men ska iaf åka till Hälla imorn och köpa två av tröjorna jag hittade idag. Ska även ner på stan en snabbis imorn och kolla om det finns några snygga/sköna byxor. Då har man en outfit för festen på kvällen.

Imorgon (27mars)
(En sammafattning om vad som troligtvis kommer att ske imorn!)
Imorgon så blir det till att åka till skolan och måla lite fram till ungefär halv tolv då vi slutar. Sen åker jag ner till stan och sen vidare till Hälla för att shoppa loss lite. Sen åker man hem till pappa och packar ihop alla mina grejer och sen blir det att dra vidare hem till mamma och duscha och börja fixa iordning sig inför kvällen. Sen åker jag och hämtar pappa på jobbet och sen skjutsar han hem mig till mamma igen och sen kan festen börja! =)

Uppdateringar om helgen kommer troligtvis på måndag. Det känns inte riktigt som om jag kommer att ha tid och uppdatera bloggen under helgen eftersom att det är fest imorn, sen på lördag blir det till att städa hela dagen för på kvällen så kommer mamma och Stefan hem. Plus att jag kommer att vara riktigt bakis. Sen på söndag blir det nog också en slapp dag. Älsklingen ska iaf sova hos mig hela helgen.

Onsdag! (25 mars)

Då sitter man här igen i sängen och funderar över alldeles för många saker samtidigt så att man blir helt nollställd.

Idag var det en bättre dag än igår i alla fall måste jag säga. Vaknade av att älsklingen la sig bredvid mig och höll om mig och pussade mig på kinden och sa godmorgon. Vi låg kvar i sängen en stund innan jag bestämde mig för att det var dags att gå upp så att jag skulle hinna äta frukost och fixa iordning mig i lugn och ro. Åt samma frukost som vanligt en kopp te och en macka med skinka på. Sen gick jag ner på rummet och fixade iordning mig sen var det bara att gå ut och starta bilen och skrapa rutorna. Skjutsade pappa till jobbet och fortsatte resan emot skolan.

När vi kom till skolan så bytte jag om och började måla lite. Målade till klockan 09:30. Då tog jag och Hoff (Mattias) rast. När vi kom tillbaka efter rasten så hade våran lärare Kjell köpt varsin fralla åt oss i klassen så vi satt och åt dem tillsammans. När vi väl hade "fikat" klart så var klockan lagom till lunch så då gick vi ner till matsalen för att äta. Jag åt dock inte eftersom att jag tar med mig matlåda till skolan varje dag, då jag inte äter maten i skolan så känns det bättre att ha med matlåda så man får i sig lite mat under dagen i alla fall. Det var potatis och fläsk kotletter idag, såg inte direkt inbjudan ut om man säger så. När dem hade ätit klart så gick jag och Lisa  runt och kollade när alla andra jobbade eftersom att vi inte orkade jobba. När vi hade gått runt till alla fyra gånger så bestämde vi oss i alla fall för att byta om till aretskläderna. Men vi orkade fortfarande inte jobba så då satte vi oss och började prata handboll med Kjell (Pratar man om handboll kan man sitta riktigt länge och pratat med honom utan att han bryr sig). Efter att vi hade suttit och pratat med honom en bra stund så gick vi till våra "jobb". Lisa målade klart dörren och medans hon gjorde det så satt jag och kollade på och pratade med henne. Älsklingen kom förbi ett antal gånger och påpekade att jag borde jobba. Men jag orkade verkligen inte så då struntade jag i det och fortsatte prata med Lisa. När klockan blev halv två så gick vi och gjorde rent penslarna och städade upp lite innan vi bytte om och jag gick för att ha matematik B.

På matematiken gjorde jag inte speciellt mycket heller. Det är svårt att göra någonting när man inte förstår vad det är man ska göra och läraren ängnar sin tid åt vissa elever bara. Så vid halv tre bestämde jag och älskling oss för att gå därifrån. Så vi åkte och handlade åt pappa så han slapp göra det efter jobbet. Efter det så skjutsade ja hem honom och sen åkte jag hem och packade in varorna och sen var det bara att sätta sig i bilen för att åka och hämta pappa på jobbet. Det känns lite konstigt att det är jag som åker och hämtar honom, förut var det alltid han som åkte land och rike runt för att skjutsa och hämta mig. Men det är väll bara att vänja sig, sen när han blir för gammal för att köra bil så är det nog jag som kommer få köra runt honom hela tiden.

När vi kom hem så satte jag mig och pluggade lite matematik och gick igenom saker som jag redan har gjort, men vad jag har lärt mig av matematik är att man hela tiden måste repetera det man lärt sig. Så jag satt i ungefär en och en halv timme och pluggade. Sen var det dags att duka så då fick jag packa ihop mina grejer och sen började jag duka.
Ikväll blev det kyckling, potatis och sås. Riktigt gott, det var länge sen jag åt kyckling utan att det var en gryta.
Efter maten bestämde jag mig för att städa mitt rum så jag rensade upp alla mina saker och dammsög överallt. Medans jag städade lyssnade jag på en gammal cd jag brände för ungefär 5-6 år sen med Michael Jackson. Han var verkligen bra på det han gjorde innan han förstörde sitt liv. Texterna är väldigt värdefulla och det känns som om dem är skrivna ifrån hjärtat vissa av dem. Man kan verkligen leva sig in i musik och texten.

Efter städningen kände jag att det var dags för att duscha, det var riktigt skönt med värme nu när det är så kallt igen. När jag kom ut ur duschen så hade Emelie smsat mig och frågade vad jag gjorde så då ber'ttade jag vad jag gjorde och sen bestämde vi att hon skulle komma hit. Vi satt och pratade om allt möjligt och kollade på Grey's Anathomy. Sen kollade vi även på Tila Tequila, avsnittet där Bo får käken sönder slagen, helt sjukt hur folk kan bete sig.

Emelie drog sig härifrån vid elva och då gick jag ner och satte mig här för att skriva lite om vad dagen hade bjudit på, och nu känner jag att det är dags för mig att gå och lägga mig. Så godnatt på er alla och sov så gott!

Min nya blogg

Hejsan svejsan!

Nu har jag startat en ny blogg. Blev så trött på min förra, var inte alls nöjd. Så nu tänkte jag att jag skulle starta en ny, och förhoppningsvis hålla den vid liv och ha inlägg lite oftare!

Vad har hänt än så länge i veckan då?

Jo i måndags (23 mars) så fyllde jag hela 19 år. Inget och jubla över precis men nu är det bara ett år kvar tills man får gå på systemet wohoo!
Så i söndags firades jag av släkten hemma hos min mamma. Så det blev en hel dag med massa fikande. Fick massa pengar och sen en lykta, den var verkligen jätte fin. Hade en liknande som jag fick i konfirmations present, så den passade perfekt i fönstret bredvid den andra.

I måndags så firades jag av släkten hemma hos pappa. Så farmor, min farbror, farfar och hans fru kom och fikade och kom med presenter. Fick en blombukett med massa tulpaner av farfar och även ett obestämt bidrag till bilen jag ska köpa sen. Av min farbror fick jag en bok om mynt från sveriges hela historia. Den var jätte bra speciellt innehålls förteckningen för där och rätt igenom boken hade han skärt ut ett hål igenom alla sidor och där låg en bunt med pengar. Trevligt trevligt må jag säga. Sen av farmor fick jag en jätte gullig spargris och i den låg det även pengar. Och pappa och dem gav mig high school musical 3 filmen. Och pappas tanke var även att han skulle ha haft en bil stående på uppfarten som skulle bli min. Men på grund av dator krach och andra omständigheter så gick inte det. Så då fick jag även därifrån ett obestämt bidrag till min bil jag någon gång ska köpa. Må säga att det var en rätt bra fördelsedag även om det inte kändes som om man fyllde år.

Idag (tisdag 24 mars) Så åkte jag till skolan med pappas bil som jag får låna eftersom att han är "inlåst" på verkstaden den här veckan. Hade Matematik B i cirka 40 minuter efter det gick jag och Agnes och gjorde muntliga delen av nationella proven i engelska. Vi pratade på och skrattade och skämtade om allt möjligt. Till exempel : I see her!/I don't see her! To much make up today yes!  Mohaha Tror inte det är några fler än jag, Agnes och Mange som förstår vad vi menar med det, men det är inget ni behöver veta heller. Men roligt hade vi i alla fall. Vi fick båda två G+, vilket är ett lyft för mig i engelskan eftersom att jag förra året hade G- på den delen. Så jag är inte speciellt missnöjd med mitt resultat.
    
Efter det nationella så gick jag och Agnes till cafeterian och köpte oss lite mellanmål, jag köpte mig en stor yoghurt med smaken skogsbär, den satt riktigt fint i magen. När vi hade ätit klart så bytte vi om till arbetskläderna (Vi går byggprogrammet med inriktning måleri för er som inte visste om det redan). Sen var det bara att börja jobba.
    
Min dag har varit helt upp och ner idag. När jag gick upp imorse var jag hur glad som helst, sen när vi började jobba så vände allting. Jag blev tjurig och allt jag gjorde gick åt skogen sen övergick det till en känsla av ensamhet. Tårarna fylldes i mina ögon, fyra gånger under tiden av en och en halv timme grät jag utan att jag visste varför. Eftersom att jag inte visste anledningen till mina tårar så blev jag galen på mig själv för att jag var så patetisk som grät för ingenting. Allt blev bara värre och värre för varje minut jag var i skolan, så när klockan var 13:20 så bestämde jag mig för att packa ihop min grejer och sen gick jag till min lärare Kjell och sa att jag slutade för dagen. Han förstod ingenting men när jag förklarade allting så sa han: åk hem och vila så ses vi imorn. Känns skönt och ha en lärare som förstår hur man känner.
    
Gick och satte mig i bilen och väntade på älsklingen som slutade klockan 14:00. När han kom så åkte vi hem till mig och tog varsin macka sen la vi oss i min säng och bara mös, kändes riktigt skönt efter va dagen hade bjudit på. Sen när klockan blev fyra så skjutsade jag hem honom och sen åkte jag till pappas jobb och hämtade honom. Efter det åkte vi till återbruket och slängde lite sopor innan vi fortsatte våran resa hemåt. När vi kom hem så började jag med att skära grönsaker som pappa skulle ha till matlagningen sen la jag mig i soffan och vilade lite tills pappa väckte mig och sa att maten var klar. Så vi åt och sen gick jag ner på mtt rum och här sitter jag nu och skriver mitt första blogg inlägg i min nya blogg. Men känner fortfarande den där konstiga känslan i magen och tårarna kommer och går. Men jag ser framemot en bättre dag imorn.

Tack för idag så kommer det nog ett inlägg om morgondagens händelser imorgon =)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0